Vaša lična teritorija komfora

Vaša lična teritorija komfora

U PRIPREMI projekat Vile Šumice 4

Projekat „Vile Šumice 4″ podrazumeva nastavak izgradnje stambenih objekta po modernom konceptu u našem gradu. Ovaj jedinstveni koncept gradnje je prepoznat pre svega po izgradnji malih stambenih objekata, koji su idealni za porodično stanovanje, pogotovo za mlade bračne parove sa decom.  

U stambenim objektima projektno su planirana po tri četvorosobna stana na dve etaže, sa kvadraturama od 83,31m2 do 85,11m2  projektovane neto površine. 

Svaki stan ima parking mesto koje je uključeno u cenu, kao i sopstveno ograđeno dvorište približne površine 90m2

Lokacija: Stanislava Majoroša, Katastarska parcela: 249/30 i 249/31 NS IV K.O.

RENDERI EKSTERIJERA

STAN A1 (P=85,11m2) - REZERVISANO

STAN A2 (P=83,31m2) - REZERVISANO

STAN A3 (P=84,52m2) - REZERVISANO

STAN B1 (P=84,52m2) - REZERVISANO

STAN B2 (P=83,31m2) - REZERVISANO

STAN B3 (P=84,52m2) - REZERVISANO

AVANSNO

PUTEM STAMBENOG KREDITA

DINAMIČKO PLAĆANJE

20% učešća ličnih sredstava

1.400,00 €/m2 + PDV

1.400,00 
€/m2 + PDV

1.400,00 €/m2 + PDV

1.400,00
€/m2 + PDV

RENDERI ENTERIJERA

Materijali i oprema

Pri projektovanju posebnu pažnju smo posvetili kvalitetu izgradnje i odabiru materijala i opreme. Termo blok Nexe d= 25cm fasadni zidovi, Termo Akustični Nexe blok d=25 cm pregradni izmedju stanova.

Pregradni blok Nexe d=12cm – pregradni zidovi unutar svakog pojedinačnog stana. Demit fasada, stiropor debljine d=10cm u kombinaciji fasadnog maltera sa bojama visokog kvaliteta, pruža visok nivo energetske efikasnosti objekta koji u znatnoj meri štede energiju za grejanje i hlađenje stanova.

Spoljna stolarija je PVC sa petokomornim Rehau profilima koja obezbeđuje odličnu termo-zvučnu izolovanost objekta. Svi prozori i balkonska vrata posedovaće ugrađene aluminijumske roletne, a prozori komarnike na jedno krilo.

Ulazna vrata su PVC sa pet tačaka zaključavanja sa panelom modernog izgleda. Unutrašnja stolarija od farbanog medijapana u beloj boji.

Grejanje je na gas, kondenzacioni kotao sa centralnim sistemom podnog grejanja za svaki stan posebno. Gasni kotlovi pored sistema grejanja obezbeđuju i sanitarnu vodu.

Višeslojni hrastov parket (Tarket) pružiće Vašem novom domu posebnu toplinu.

Uvozne pločice su visokog kvaliteta i modernog izgleda, renomiranog proizvođača (u fazi izgradnje po ličnom izboru).

Grohe ugradni sistem vodokotlića na prizemlju i spratu kao i baterije na kupatilskim komodama. Elektro galanterija Aling Conel Experience modularni program prekidača i utičnica, a elektro oprema Schneider Electric.

U svakom stanu su predviđena dva kupatila u sklopu kojih se nalazi “walk in shower” sa podnim grejanjem i staklenom pregradom izrađenom prema meri.

Međuspratna tavanica, kao i ploča iznad sprata su rađene po sistemu „Fert“ ploče.

Jednovodni krov, skriven atikom sa tri strane. Drvena krovna konstrukcija, termička izolacija od mineralne vune preko krovne ploče. Stanovi su nezavisni po pitanju komunalne infrastrukture.

LokacIJa

Planom detaljne regulacije naselja Šumice u Novom Sadu obuhvaćen je prostor koji ima povoljan položaj u saobraćajnoj mreži grada Novog Sada, čiju okosnicu čine glavne gradske saobraćajnice – gradska magistrala (postojeći produžetak Bulevara Evrope) i Sentandrejski put.

Nalazi se na 7 km udaljenosti od centra, sa prednošću dobre saobraćajne povezanosti ka više delova grada.

U neposrednoj blizini se nalaze: OŠ “Dušan Radović“ – ulica Velebitska (1,3km), predškolske ustanove – Orahova (1,2km), Dom zdravlja, Sportski centar „Slana Bara“ sa zatvorenim bazenom i teretanom, Pravoslavna crkva, apoteke, pijaca, pošta, prodavnice, supermarketi, TC BIG